Komuniteti shqiptaro-kanadez vizitojnë shenjtoren e Nënë Terezës

Nderohet figura e Nënë Terezës nga ana komunitetit shqiptaro-kanadez që jetojnë në Kanada. Ministri i Shqipërisë për Diasporën, Pandeli Majko, ka publikuar një fotografi në facebook ku në përshkrimin e tij tregon se është realizuar një vizitë në shenjtoren e Nënë Terezës në Midland, Ontario.

Ky komunitet si shumë grupe të tjera që jetojnë dhe veprojnë jashta kufijve kombëtare vazhdojnë të realizojnë vizita dhe aktivitete të tilla si për nder të festave kombëtare ashtu edhe në ditët e zakonshme me qëllim të ruajtjes së vlerave kulturore.