KONTRABANDË MALLËRASH NË ZHEGËR 

Policia e Kosovë ka bërë të ditur se ka parandaluar një kontrabandim mallërash në Deblldesh të Zhegrës, gjegjësisht duhan që synonte të i shmangej duganes.
“PARANDALOHET NJË RAST KONTRABANDIM ME MALLRA /SHMANGËJE DOGANORE
Debëlldeh, SPMK Zhegër-30.11.2021. Si rezultat i punës dhe angazhimeve nga njësitë policore është vërejtur një veturë e dyshuar, e cila dyshohet se ka ardhur nga drejtimi i kufirit me Republikën e Maqedonisë. Njësiti policorë gjatë kontrollit në veturë ka gjetur tridhjete thasë (30) duhan refuz. Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit dhe rasti procedohet në procedurë të rregullt, ndërsa malli i konfiskuar dhe vetura i janë dorëzuar doganës së Kosovës. Njësitet policore janë duke kryer hetime intensive lidhur me rastin dhe personin e dyshuar.”-thuhet ne njoftim.