Kosnett: Zgjedhjet e lira dhe të ndershme fillojnë me ju

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Phillip Kosnett, ka dalë me një porosi për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës që mbahen më 6 tetor.

“Zgjedhjet e lira dhe të ndershme fillojnë me ju. Drejtësia rrjedh nga kandidatët që ndjekin rregullat e zgjedhjeve dhe ligjin”, ka shkruar Kosnett.

Ky është postimi i plotë Ambasadorit të SHBA-ve, Kosnett: