Kosovarja Arelena Shala emërohet udhëheqëse komande në Ushtrinë Amerikane

Kosovarja Arelena Shala është emëruar në pozitën e udhëheqëses së Komandës së Regjimentit në Ushtrinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Prizrenasja Arelena Shala kështu do të komandojë me 1100 ushtarë amerikanë.

Njoftimi është dhënë nga Ushtria Amerikane dhe është ndarë nga babai i saj.

https://westpoint.edu/news/press-releases/usma-announces-class-2020-cadet-leadership-positions?fbclid=IwAR1csW3zVIXPlcJ4uNhWMOR4fZSTPXzisGy-JYKl_sN0U2QvfcgWfZJjX4k

Congrats for leadership position in leading the USMA 2nd Regimental Command Sgt. Maj. Arelena Shala, Prizren,…

Posted by Arben Shala on Wednesday, August 14, 2019