KQZ përjashton nga rezultati dy vendvotime

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për përjashtimin nga rezultati të dy vendvotimeve.

Bëhet fjalë për vendvotimet 2717B/01R (Vushtrri) dhe 3805B/05R (Mitrovicë e Veriut) të cilat edhe pas rinumërimit rezulton se ka mospërputhje në mes të nënshkrimeve dhe fletëvotimeve, njofton Klan Kosova.

Siç bëhet e ditur nga KQZ janë 5 respektivisht 10 fletëvotime më shumë se nënshkrime.