Krasniqi ironizon me koalicionin PSD-AAK: Acari i bënë bashkë, ujkun dhe cjapin!

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës, Jakup Krasniqi ka reaguar pas arritjes së marrëveshjes mes PSD-së e AAK-së për koalicion.

Madje ai ka kritikuar, duke pyetur se cili është qëllimi i këtij koalicioni nëse bashkohen partitë e anës së majtë me ato të anës djathtë, shkruan lajmi.net.

Ky është postimi i tij në Facebook:

FJALË TË URTA

I – “Acari i bënë bashk, ujkun dhe capin”!

A janë ditë acari ditët e zgjedhjes?

Kur bëhen bashk të “djathtët” e të “majtët cili është interesi i ati bashkimi? Qeverisja e mirë?!!!

II – Shoku i mirë të mbron nga “miqët” e tij të rrejshëm! Ata që të lavdrojnë ty, duke t’i sharë shokët?! Nuk mendojnë mirë as për ty! Ruju nga lavdatat e tilla!

Ai që s’te mbron nga “miqët” e tij, më se paku shok ideali për rrugtime të vështira e ke! Kujdes nga mosmirënjohësit!.