Krusha e Madhe risjell lojërat e gjeneratave të vjetra

Në Rahovec po mbahen Ditët e Mërgatës, ngjarje që po shënohet me përplot aktivitete për të argëtuar e kaluar kohë me mërgimtarët që kanë ardhë në Kosovë për pushimet verore.

Në Krushë të Madhe është paralajmëruar një aktivitet mjaft interesant dhe që ngjallë nostalgji.

Sipas faqes Krusha e Madhe, më 11 gusht, në oborrin e shkollës fillore “Bajram Curri” nga ora 19:00, do të organizohet lojë me klikera, për t’i kujtuar kohërat e vjetra.

Në postim janë lutur të rinjtë që t’i njoftojnë prindërit e tyre që janë gjeneratë më e vjetër për këtë aktivitet.

Kjo ishte një prej lojërave kryesore të gjeneratave të vjetra, pasi që në atë kohë teknologjia ishte pak e zhvilluar, dhe lojërat argëtuese kryesisht zhvilloheshin në botën reale.

/Insadjeri.com/