Kryetari i Gjilanit suspendon zyrtarin e arrestuar nën dyshimin për falsifikim dokumentesh

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri ka suspenduar nga puna zyrtarin e tatimit në pronë (B.K.), i cili është arrestuar sot nga Policia e Kosovës nën dyshimin për falsifikim të dokumenteve (vërtetimeve të tatimit në pronë).

Vendimin për suspendim, Haziri e ka marrë në përputhje me kompetencat që burojnë nga Ligji për Vetëqeverisje Lokale, ndërkaq ka shprehur qëndrimin për zero tolerancë ndaj korrupsionit.

Komuna e Gjilanit nuk e paragjykon rastin dhe deri në shpalljen e verdiktit përfundimar nga gjykata kompetente, zyrtari në fjalë konsiderohet i pafajshëm, thuhet në njoftimin e bërë për media.