Kryetrajneri Kuka merr titullin “Doctor Honoris Causa“.

Trajneri i ekipit të xhudos së Kosovës, Driton Kuka është nderuar sot me titulin akademik në Tiranë.

Kuka është dekoruar me titullin Akademik “Doctor Honoris Causa“.

“I nderuar nga Universiteti “Luarasi” në Tiranë me titullin Akademik:

“Doctor Honoris Causa“! Ka shkruar Kuka në postimin e tij.

Me shpresë që sporti që ka ba krenar një Komb dhe që promovon edukim në çdo aspekt të bahet pjesë e Sistemit edukativ tek ne në Kosovë e Shqipëri!”, shkroi ai.

Jigoro Kano, xhudon e kishte bërë pjesë të Sistemit Edukativo Arsimor në Japoni! /