Kryeziu: Nga PZAP priten vendime të drejta e jo të favorshme për dikë

Drejtori ekzekutiv i Institutit Demokratik të Kosovës, Ismet Kryeziu, ka thënë se PZAP-ja është institucion i përbërë nga gjykatës të cilët vendosin çështjet zgjedhore për të cilat ka mosmarrëveshje, e prej të cilëve priten “vendime të drejta” e jo “vendime të favorshme”.

Sipas tij, nga vendimet e këtij organi nuk mund të jenë të gjithë të kënaqur.

“Prandaj, nga vendimet e PZAP-së dikush mund të ndjehet humbës ose fitues, e për pasojë jo të gjithë mund të jemi të kënaqur. Secili vendim i PZAP-së përmban dhe emrat e panelit gjyqësor, por ekspozimi i emrave të tyre në publik përmes komunikatave partiake, konsiderojë se janë formë e presionit që u bëhet këtyre penalistëve për të bërë punën e vetë në mënyrë të pavarur dhe me integritet”, ka shkruar ai në Facebook.