Ka filluar të hidhet shorti për Kampionatin Botëror që do të mbahet në Katar në vitin 2022.

Është bërë tashmë e ditur se do të plotësohen të gjitha grupet me radhë, derisa shorti do jetë disi i dirigjuar.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Vendet që kanë konflikte apo nuk u njihet viza nga shteti në shtet, nuk do të mund të përballen.

Nga Grupi A deri në Grupin E, do të jenë nga pesë skuadra, derisa nga ai F deri te J, do të jenë nga gjashtë skuadra.

Grupi A

Portugalia

Serbia

Republika e Irlandës

Luksemburgu

Grupi B

Spanja

Suedia

Greqia

Gjeorgjia

Kosova

Grupi C

Italia

Zvicra

Irlanda e Veriut

Bullgaria

Grupi D

Franca

Ukraina

Finlanda

Bosnja dhe Hercegovina

Grupi E

Belgjika

Uellsi

Republika Çeke

Bjellorusia

Grupi F

Danimarka

Austria

Skocia

Izraeli

Grupi G

Holanda

Turqia

Norvegjia

Mali i Zi

Grupi H

Kroacia

Sllovakia

Rusia

Sllovenia

Grupi I

Anglia

Polonia

Hungaria

Shqipëria

Grupi J

Gjermania

Rumania

Islanda

/Telegrafi/