Kur do të vazhdoj ‘Premier Liga’ angleze e futbollit

Premier Liga  pritet të vazhdoj në Qershor dhe të përfundoj brenda 6 javëve. Ndeshjet do të zhvillohen me dyer te mbyllura dhe pa tifozë. Ndeshjet pritet të luhen në kampe që do të organizohen, pra, ne terene neutral si në formë të turneut të organizuar. Kështu pritet të jetë plani më I afërt për t’u realizuar pas ndërprerjes së detyrueshme të sezonit nga përhapja e pandemisë globale Covid-19.

Liverpool F.C. aktualisht është bindshëm lider në tabelë, ku matematikisht do t’i nevojiten edhe 6 pikë për t’u shpallur zytarisht kampion.

 

 

/lajme365/