Kush ishte ushtari japonez i UÇK-së?

Mik i shqiptarëve ishte edhe një japonez.

Ai ishte gati ta jepte jetën për shqiptarët në luftën e Kosovës.

Por, më nuk dihet për të, veçse po kujtohet nga bashkëluftëtarët e tij.

Madje ish-pjesëtarët e UÇK-së ishin çuditur me japonezin i cili i kishte ndihmuar Kosovës.

Ai ishte i vetmi që me armë të rënda iu kishte kundërvyerë forcave serbe dhe i kishte ndalur granatimet.

Madje për të është shkruar edhe një libër./KlanKosova

Ndiqeni storien në vazhdim: