Kuvendi i Prizrenit miraton kërkesën për kredi nga BERZH

Sot në seancën e jashtëzakonshme e asambles komunale të Prizrenit është miratuar pika e rendit tē ditës e cila ishte rreth kërkesës për kredi nga BERZH – i me vlerë mbi 5 milion euro, raporton Rtv Besa.

Siq dihet në mbledhjen e kaluar ky pikë nuk ishte miratuar ku më pas nxiti debat të madh mes kryetarit të komunës së Prizrenit dhe disa asambleist të opozitës dhe pozitës.

Për këtë kredi kanë votuar 19 për dhe 3 abstenime. / TVBesa