Ky është personi që do ta drejton iniciativën “Guxo” pas dorëheqjes së Vjosa Osmanit,

Ministri i Bujqësisë dhe Pylltarisë, Faton Peci, ka folur për të ardhmen e Listës Guxo në skenën politike.

Kryetarja e kësaj liste Vjosa Osmani është zgjedhur Presidente ndërsa katër deputetë e përfaqësojnë këtë iniciativë qytetare brenda grupit parlamentar të VV-së në Kuvend.

“E pamoralshme që të kthehemi në LDK. E padrejtë dhe diskutimet e tilla janë të pavërteta. Nuk ka marrëveshje për rikthim. Do të cojmë deri në fund koalicionin me VV-në. E kemi marrë votën për këtë dhe kështu do të veprojmë”, ka thënë ai.

Tutje ai ka treguar se kush do të udhëheqë tutje këtë iniciativë.