Ky është personi që mbeti i vrarë në Prishtinë

Një konflik pronësor ka lënë një të vrarë dhe disa të plagosur në Prishtinë.

Indeksonline ka mësuar identitetin e personit që mbeti i vrarë në Lagjen e Spitalit.

Bëhet fjalë për B.Mehmeti, rreth të dyzetave.