Lajm i mirë për ata që dëshirojnë të shkojnë në jug të Shqipërisë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, gjatë ditë së sotme ka përuruar njërën korsi të rrugës transitore në Fier.

Për shumë vite Qeveria e Shqipërisë nuk ka qenë në gjendje të bëjë zgjidhje për nyjen e cila lidh jugun dhe veriun e Shqipërisë në zonën e Fierit.

Hapja e njërës korsi do të lehëtsojë problemin e madh të trafikut në atë zonë duke shkurtuar dhe lehtësuar qarkullimin e veturave.