LDK hap fushatën zgjedhore në mesnatë

Lidhja Demokratike e Kosovës do të bëjë hapjen e fushatës zgjedhore.

Organizimi do të filloj në ora 23:30, dhe do të mbahet në oborrin e  selisë qendrore të kësaj partie e cila gjendet tek Kompleksi “Qafa” në Prishtinë.

Organizimi do të filloj në ora 23:30.