Lekaj thumbon LDK-në dhe VV-në

Ministri në detyrë i Infrastrukturës, Pal Lekaj, ka ironizuar me mos-pajtueshmërinë në mes të LDK-së dhe Vetëvendosjes rreth një bashkëpunimi parazgjedhor.

“Çfarë “dashurie” ka lindur mes atyre që urreheshin!”, ka shkruar në Facebook Lekaj i cili vjen nga AAK.

I njohur me frazën “më vie keq më vie” Lekaj e ka modifikuar atë në këtë rast, duke shkruar: “Më vie mirë më vie”.