Limaj: Do t’u mbetemi përgjithmonë mirënjohës popullit amerikan për ndihmën e dhënë

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj ka uruar Shtetet e Bashkuara të Amerikës në 244 vjetorin e pavarësisë.

Përmes një postimi në Facebook, Limaj ka thënë se Kosova është ndër shtetet me proamerikane dhe se synimi ynë është promovomi i vlerave të cilat janë të mishëruara të populli amerikan.

“Në emrin tim dhe të Nismës Socialdemokrate shpreh urimet më të përzemërta për popullin mik amerikan. Ne do t’u mbetemi përgjithmonë mirënjohes atyre për ndihmën e dhënë nëpër etapat në të cilat ka kaluar vendi”, ka shkruar Limaj.