Lundrim me barka në Pejë

Grupi i raftingut dhe kayakut “Kayak Kosova” kanë bërë sot një lëshim me barkë në Lumbardh, në Pejë.

Video është publikuar në rrjetin social “Facebook” nga faqja “Marimangat”.

“Një arsye me shume pse lumenjtë duhet te rrjedhin te lire dhe jo te varrosen!”, thuhet në mbishkrimin e videos.

ℹVIDEO⤵️