LV e LDK s’merren vesh për Qeverinë

Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës nuk kanë arritur marrëveshjen për formimin e Qeverisë, siç pretendonin ta bënin këtë të hënë.

E kanë lënë për një ditë tjetër që t’i vazhdojnë negociatat. Takimi mes Albin Kurtit e Isa Mustafës ka përfunduar pa epilog.

Albin Kurti i Vetëvendosjes megjithatë ka thënë se në negociata kanë pasur avancim.

“Por marrëveshje s’kemi. Sepse ka gjëra që nuk jemi marr vesh”, ka thënë Kurti në përfundim të takimit të sotëm.

E Mustafa, ka thënë se me Kurtin kanë pasur bisedë përmbajtjesore.

“Kemi pas pajtueshmëri sa i përket programit qeverisës. Sot nuk ka marrëveshje për koalicion por ka marrëveshje që të vazhdojmë të punojmë. Dallimet tona do ju tregojmë kur t’i përafrojmë”, ka thënë Mustafa. / Koha.net