Maqedoni: Vendoset përsëri ora polocore, disa komuna izolohen tërësisht nga nesër deri të hënën

Duke u bazuar në rritjen e numrit të të infektuarve me COVID-19 në ditët e fundit në Maqedoninë e Veriut, Qeveria sot ka marrë vendim për rikthimin e orës policore, me rekomandim të Komisionit për sëmundje ngjitëse, shkruan Gazeta Express.

Në komunat: Shkup, Haraqinë, Studeniçan, Sopisht, Zelenikovë, Ilinden, Petrovec, Tetovë, Tearcë, Zhelinë, Bogovinë, Bërvenicë, Jegunovcë, Kumanovë, Likovë, dhe Shtip ora policore do të aplikohet nga dita e enjte prej orës 21:00 deri ditën e hënë ora 05:00 e mëngjesit.

Në qytetet e tjera të vendit orë policore:të premten, të shtunën dhe të dielën do të aplikohet nga ora 16.00 e premte deri 05.00 e hënë!

/insajderi/