Mbështetje për të riatdhesuarit

Caritasi Zviceran ka nënshkruar marrëveshje bashkëfinancimi dhe implemetimi për projektin SUREP me dy komuna tjera: Istogun dhe Pejen.

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and indoor

Caritasi Zviceran dhe partnerët e saj implementues, Qendra Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës (QKRMT) dhe Agjencia për Përkrahjen e Punësimit (APPK), përmes projektit SUREP, do të fokusohen në përmirësimin e gjendjes ekonomike, psikosociale, mjekësore dhe të përgjithshme të personave të riatdhesuar vulnerabel.