Mbyllet baras pjesa e parë ndërmjet Kosovës dhe Çekisë

Ka përfunduar pjesa e parë ndërmjet Kosovës dhe Çekisë me rezultat të barabartë prej 1 me 1.

Ishin mysafirët që e nisën më mirë takimin, duke kaluar në epërsi në minutën e 16 përmes Patrik Schickut.

https://tiger.cdnja.co/v/oj/OJo6.mp4?secure=q_DlrwyhRtdlkLTl04sQmA&expires=1567866600

Megjithatë, Kosova u kundërpërgjigj për mrekulli përmes sulmuesit në top formë, Vedat Muriqi.

Ai shënoi në minutën e 20 nga afërsia pas asistimit nga Elbasan Rashani.

https://tiger.cdnja.co/v/nb/nB0e.mp4?secure=xOY46x-KowO9rkEHyTWuGA&expires=1567866600