Mijëra kosovarë drejt Shqipërisë për fundjavë

Mijëra kosovarë janë drejtuar Shqipërisë për të kaluar fundjavën.

Nga mëngjesi deri në orën 09:00 kanë kaluar mbi 7 mijë shtetas kosovarë.

Numri i madh i kosovarëve që vijnë drejt Shqipërisë ka krijuar fluks në Morinë.

Policia kufitare ka punuar me proceduar të përshpejtuar duke lehtësuar qarkullimin dhe shmangur vonesat në kufi.