Milaim Zeka: Ka femna me “miniq” në Qeveri që bëjnë fotokopje dhe ka rrogën 700 euro

Kryetari i PEK, Milaim Zeka, ka bërë një deklaratë të pazakonshme në lidhje me fenomenin e punësimeve në institucionet e Kosovës.Ai në emisionin “Fokusi Javor” në DTV të mbajtur ditë më parë, ka deklaruar se në Qeveri ka të punësuara femra, siç ka deklaruar, me “miniq” e që bëjnë fotokopje dhe marrin pagë prej 700 euro.