Milaim Zeka: Specialja do të akuzojë rreth 100 figura të larta të politikës dhe ushtrisë

Ish-deputeti Milaim Zeka thotë se janë rreth 100 aktakuza që do të publikohen nga Gjykata Speciale. Thotë se shumica prej tyre janë figura të larta të politikës dhe Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

“Numri do të jetë i madh i atyre të cilët do të akuzohen”, tha Zeka.

“Numri total mund të arrijë deri në 100 veta. Këta 100 veta do të jenë të gjithë figura të larta të politikës dhe ushtrisë. Pastaj nëndegë se kush do të jetë në kuadër të tyre të shohim por që numër i madh do të jetë”, shtoi ai në Kanal10.

“Gjykata Speciale përveç një buxheti marramendës që e ka mandati i saj është i pakufizuar, mund të zgjasë 10 vjet, 15 vjet, 20 vjet deri të përfundojnë proceset. Çdo gjë rreth kësaj gjykate është enigmatike”, tha Zeka./Express