Ministri Mustafa, probleme serioze me drejtshkrimin

Ministri i Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa, e meriton notën njësh në drejtshkrim. Në dy-tre rreshta ai ka bërë gjashtë gabime drejtshkrimore. Nuk e di as si shkruhet fjala “sot”, e shkruan “sotë”. Këtë shkarravinë e ka publikuar në Facebook-un e tij, përmes të cilit njofton për një takim që ka mbajtur me kryeministrin e dorëhequr Ramush Haradinaj.

Ekrem Mustafa që mori pozitën e ministrit të Punëve të Brendshme, me sugjerim të “Labit” (Labinot Tahirit), veç pse është nga Ferizaj, po thellohet në skandale çdo ditë e më shumë.

Për gabimet e rënda drejtshkrimore po kritikohet nga shumë persona.

Për më shumë shikoni postimin dhe binduni:

Por, Mustafa këtë publikim e ka edituar më vonë. /Fakte plus