Ministria e Shëndetësisë sot pranoi një donacion prej 6000 testesh të Covid-19 nga Gjermania

Ministri Armend Zemaj përmes një postimi në facebook ka bërë të ditur se ishin në ceremoninë e pranim-dorëzimit të donacionit të 6000 testeve RT-PCR për diagnozë laboratorike të Covid -19, në Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik/ IKSHPK./lajme365/

Zemaj shkruan se kjo është një ndihmë shumë e çmuar nga Gjermania, ku dhe e falenderon për ndihmën e vazhdueshme për Kosovën./lajme365/

Postimi i plotë i Ministrit të Shëndetësisë: