Mjekëve iu pezullohen pushimet deri më 1 gusht

Situata pandemike në vend, me raste të shumta të të prekurve nga Covid-19,ka detyruar institucionet shtetërore të ndërmarrin masa të shumta kundër këtij virusi. E ata që janë në vijën e  parë të frontit, mjekët nuk do të mund të pushojnë gjatë këtij muaji.

Kjo Është bërë e ditur ngs Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar I Kosovës.

Tutje bëhet e ditur se mjekët nuk do të mund të shkojnë në pushimet e tyre vjetore deri më 1 gusht.

Njoftimi I plotë:

Tags: