Muharremaj: Siguria e qytetarëve duhet të mbetet prioritet i të gjithëve

Kryetar i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka thënë se siguria e qytetarëve duhet të mbetet prioritet i të gjithëve.

Me këtë rast, ai ka njoftuar është bërë themelimi i Komitetit Lokal për Siguri Publike, si një organ këshillues në fshatrat: Bukosh, Vraniq, Savrovë dhe Popolan, zonë e përgjegjësisë së Stacionit Policor në Suharekë – DRP Prizren.