Ndërron jetë gazetari Ibrahim Sefedini

Gazetari shumëvjeçar Ibrahim Sefedini sot ka ndërruar jetë në moshën 51 vjeçare.

Korrespodenti i Kohës Ditore nga Vitia, aktivist i shoqërisë civile dhe humanisti Ibrahim Sefedini, ka ndërruar jetë si pasojë e një sëmundjeje nga e cila vuante prej kohësh.