Ndërron jetë infermieri i QKUK-së, pësoi sulm duke ndihmuar të plagosurit në Lagjen e Spitalit

Një punëtor i Klinikës Emergjente në QKUK ka ndërruar jetë pasi kishte pësuar sulm duke ndihmuar të plagosurit në Lagjen e Spitalit të enjten e kaluar.Punëtori i Emergjencës Ali Hodolli, infermier dhe bartës i pacientëve, të enjten e kaluar u vu në aksion për të ndihmuar të plagosurit nga tragjedia që ndodhi në Lagjen e Spitalit në Prishtinë.Ndonëse kishte probleme shëndetësore me zemër, ai harroi vetën dhe vrapoi për t’i ndihmuar të tjerët, shkruan Gazeta Shneta.

Hodolli e vendosi vetën në shërbim për të shpëtuar jetën e pacientëve, por ky moment do të bëhej shkak që ta humbiste jetën e vet.Gjatë kohës sa po ndihmonte të plagosurit Hodolli pësoi sulm që më vonë doli të ishte çarje e aortës abdominale. Mjekët e kanë futur menjëherë në sallën e operacionit, por për fat të keq nuk kanë mundur ta ndihmojnë të ndjerin.