Në Arabi nxehtësia përvëluese shkrin makinat

Shumë përdorues të mediave sociale po postojnë imazhe të veturave dhe semaforëve të shkrirë pas një valë ekstreme të nxehtësisë në Arabinë saudite dhe Kuvajt.

Temperaturat kanë arritur në 63 gradë celcius në këto vende të Lindjes së Mesme.