Në Koshare asgjësohen rreth 130 bimë narkotike

Në Koshare të martën janë asgjësuar rreth 130 bimë narkotike, ka njoftuar Policia e Kosovës në raportin e saj 24-orësh.

Në raport thuhet se gjatë një patrullimi të njësitit policor kufitar është hasur një plantacion me bimë narkotike, rreth 130 bimë me gjatësi prej 1.50 centimetra deri në 4 metra.

“Me urdhër të prokurorit, bimët janë shkulur dhe asgjësuar në vendin e ngjarjes”, thuhet në raport.