Në Pejë nga nëntë lindje lindën 10 fëmijë

Sot në Spitali i Përgjithshëm Pejë bëhet e ditur edhe se, në nëntë lindjet e realizuara në 24 orët e fundit, kanë rezultuar 10 foshnje.

Prej tyre, pesë të gjinisë mashkullore dhe pesë të gjinisë femërore, e tëra kjo ka rezultuar se një lindje ka rezultuar me binjak.