Në QKUK i largojnë pacientit një briskë të thonjëve nga barku

Mjeku i QKUK-së, Skender Telaku, ka njoftuar se sot në Klinikën e Gastroenterologjisë është bërë largimi i ‘trupit të huaj nga trupi’ konkretisht një briskë i thonjëve, raporton Korrespodenti.

Ekipi kujdestar i Klinikes se Gastroenterologjisë ishte i përberë nga Dr. Sci. Skender Telaku, dr. Hekuran Dibrani dhe nga jnf. Nalan Burniku Aliu ./Korrespodenti