Në SHBA, mbi 120 mijë të vdekur nga Covid-19

Të paktën 2,291,353 raste me koronavirus janë paraqitur në SHBA, sipas raportit të Universitetit Johns Hopkins.

Ndërkohë, së paku 120.106 njerëz kanë vdekur në SHBA nga virusi, shkruan CNN.

Deri më tani të hënën, Johns Hopkins raportoi 11,478 raste të reja dhe 137 vdekje.

Në numrat total përfshihen raste nga të 50 shtetet, Rrethi i Kolumbisë dhe territoret e tjera të SHBA-ve, si dhe rastet e riatdhesuara.