Nga java e ardhshme kosovarët mund të udhëtojnë drejt BE-së

Duket se shtetasit nga Shqipëria dhe ata nga Kosova do të mund të udhëtojnë drejt BE-së javën e ardhshme. Të paktën këtë të lë të kuptosh një draft i hartuar nga zyrtarët e unionit, në lidhje me cilët nga vendet do të lejohen të udhëtojnë drejt vendeve të Bashkimit Evropian. Ende ka debate nëse kufijtë e BE-së duhen hapur më 1 korrik apo më vonë, duke parë dhe rritjen e numrave të të infektuarve thuajse kudo në glob.

LISTA e siguruar nga euronews

Vatican City

Monaco

Montenegro

Andorra

Serbia

Bosnia and Herzegovina

Ukraine

Albania

Turkey

Kosovo

Democratic People’s Republic of Korea

Turkmenistan

Vietnam

China

Thailand

Myanmar

Mongolia

Japan

South Korea

Georgia

Bhutan

Lebanon

Indonesia

Uzbekistan

India

Tajikistan

Kazakhstan

Palau

Neë Zeland

Australia

Dominica

Bahamas

Saint Lucia

Uruguay

Jamaica

Cuba

Guyana

Paraguay

Venezuela

Nicaragua

Costa Rica

Tags: