Ngordh qeni më i gjatë në botë

Qeni më i gjatë në botë ka ngordhur. Ai quhej Freddy dhe  ishte 2.24 metra u bë shumë i famshëm kur në vitin 2016 arriti të futej në Librin e Rekordeve të Guinness, si qeni më i gjatë që vazhdonte të jetonte.

Freddy kishte kaluar gjithë jetën e tij me pronaren Claire Stoneman nga Essexi i Britanisë së Madhe.

Vitin e kaluar Claire kishte organizuar një ndejë të madhe për ditëlindjen e qenit.

Tags: