Nis procesi i votimit në zgjedhjet lokale të Shqipërisë

Ka nisur sot zyrtarisht procesi i votimit në zgjedhjet lokale në të gjitha qendrat në Republikën e Shqipërisë.

Prej orës 07:00 deri në orën 19.00 qytetarët shqiptarë do të votojnë për të zgjedhur 61 kryetarët e bashkive.

Zgjedhjet lokale po monitorohen nga 150 vëzhguese të OSBE/ODIHR si edhe nga misionet e ambasadave të huaja në vendin tonë.

Në terren për të garantuar një proces zgjedhor të qetë, Policia e Shtetit ka angazhuar 7779 efektivë, nga të cilët 5876 punonjës do të angazhohen me shërbim për ruajtjen e objekteve dhe 1450 punonjës policie do të jenë në funksion dhe gatishmëri të procesit zgjedhor.

/ATSH, link: http://ata.gov.al/2019/06/30/nis-zyrtarisht-procesi-i-votimit//