Një person bie nga Pallati i Rinisë derisa po shikonte ndeshjen Kosovë-Angli

Një person është rrëzuar nga një lartësi në Pallatin e Rinisë, derisa po shikonte ndeshjen Kosovë-Angli.

Një person ka rënë në tokë, derisa po e shikonte ndeshjen Kosovë-Angli nga hapësirat e objektit të Pallatit të Rinisë.

Në një foto të siguruar nga Ekonomia Online, shihet se në vendin e ngjarjes kanë arritur policia dhe emergjenca.

Deri tani nuk dihen detaje të reja rreth këtij rasti.