Njëri prej vendeve turistike në Kosovë është mbuluar nga mbeturinat

Kosova ka shumë vende turistike me të cilat duhet të ndjeh krenar çdo qytetar i saj.

Por në vend që ti ruajn këto pasuri natyrore dhe turistike, qytetarët po vazhdojn ti dëmtojn ato dita ditës.

Njeri prej vendeve turistike është edhe Prevalla ku për momentin është e mbushur nga mbeturinat.

Nëpër rrjetet sociale po qarkullojnë disa fotografi ku shihet se në Prevall po ndotet ambiente nga mbeturinat e shumta, shkruan Lajme365.

Qytetarët duhet të kenë më shumë kujdes se ku po i hedhin mbeturinat, pasi ato mund të ju shkaktojnë dëme personaleve banorëve dhe vizitorëve të Prevallës.

Më posht shikoni disa fotografi të Nje vendi Turistik si Prevalla e cila është e  mbuluar nga mbeturinar!/lajme365.com