Njoftim nga KEDS’i, zonat që nesër nuk do të kenë rrymë

KEDS ka njoftuar se nesër në disa zona të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, kjo për shkak të punimeve të planifikuara, të cilat janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Ky është orari i punimeve në rrjet dhe i ndërprerjes së rrymës sipas rajoneve të vendit.

Rajoni i Prizrenit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shirokë e Re (kodi: 32000019) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Shirokë.

Arsyeja: Punimi i tokëzimit të konzollave në shtyllat e  betonit në Sopije.

Rajoni i Gjilanit

1.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tërpeza (kodi: 61065012) prej ores 10:30 deri në ora 13:00

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe TS Privat 1.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

2.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stublla (kodi: 61067001) prej ores 13:30 deri në ora 15:00

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-BENTAKOSI I RI, gurthysi-MOGILLTE, fabrika – Ujësëllësit dhe Godeni.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

3.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pozhorani (kodi: 61065014) prej ores 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: .121Pompa(Zejna) TS.122 Pirraj Ts.123 Ramajt TS.124 Zukajt TS 125 Kulla TS.126 Alidemët TS.127 Alidemët TS.147 P(Shtëpia Private) TS.148 Gurthysi(Qerimi) TS.149 Pompa TS.150 Pozhoran TS.151 Novosellë TS.152 TS. E fundit TS.153 Ramjan(Imria) 154 Ramjan P.(Zahir) Ts.155 Ramjan(Xhamija) TS.156 Ramjan (Shkolla) TS.157 Mulliri TS.158TS. i ri Zukajt Pozhoran TS.160 TS. Pirrajt Pozhoran TS.159TS. Pozhoran Dalja e Reja TS.162 TS.SH Fusha e Sportit.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve mbingarkuar.

Rajoni i Prishtinës

1.

Nga TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Palaj (kodi: 18024001) prej orës 10:00-12:00 dhe nga ora 13:00-15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Ndërrimi i trafos.

2.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mikro 1 (kodi: 19100008) prej orës 09:30 deri në ora 10:30

Vendet: Lagjja  Ulpiana- një pjesë.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.