Osmani: Nuk do të lejoj që njerëzit e pushtetit të kërkojnë hise në bizneset private

Sot, gjatë vizitës në Parkun e Biznesit në Drenas, kandidatja e LDK-së për kryeministre, Vjosa Osmani, theksoi se bizneset kosovare do të trajtohen të barabarta para ligjit dhe prapë do të marrin frymë lirisht.

Trajtimi i barabartë para ligjit shkatërron monopolet dhe korrupsionin dhe garanton barazi dhe transparencë të plotë në relacionin biznes-shtet.

Sektori privat është gjenerator i zhvillimit dhe punësimit andaj edhe përbën thelbin e programit ekonomik të LDK-së.

Qeveria e ardhshme e udhëhequr nga LDK-ja do të garantojë që shteti dhe zyrtarët shtetëror nuk do të bëhen hisedar në bizneset private, të cilat janë themeluar e zhvilluar me kapitalin dhe mundin e sipërmarrësve kosovarë guximtarë.