Osmani takohet me Hahn, diskutojnë për liberalizimin e vizave

Ajo u prit në takim nga Komisionari për Zgjerim i Bashkimit Evropian, Johannes Hahn.

“Republika e Kosovës dhe Bashkimi Evropian po punojnë shumë ngusht për të siguruar një rajon stabil. Jam e kënaqur që isha e ftuar në Bruksel nga komisionari i BE-së, Johanes Hahn për të diskutuar prioritetet, si integrimi në Bashkimin Evropian dhe liberalizimin e vizave”, shkruan Osmani në Twitter.

Dr. Vjosa Osmani@VjosaOsmaniMP

Republic of and the EU work very closely together to ensure a region that is stable. I’m delighted to have been invited today in Brussels by EU Commissioner @JHahnEU to discuss 🇽🇰’s priorities, including EU integration and for our citizens. 🇽🇰🇪🇺 @EUKosovo

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter