Pacolli tregon se me kënd do të bëjnë koalicion

Deputeti  i AKR-së në Kuvendi e Kosovës, Islam Pacolli në një përgjigje dhënë portalit FrontOnline ka treguar se me këndë do të bënë koalicion AKR-ja.

Ai ka thënë se AKR do të shkon e  vetme në zgjedhje.

“AKR do të shkon e vetme në zgjedhje pasi që jemi në rritje, ne do ta formojm qeverin e re me një program të zhvillimit ekonomik dhe nuk do të lejojm korrupsionin e as krimin e organizuar, AKR nuk do të lejon prekjen e kufijëve të Kosovës. Pas zgjedhjeve AKR do të bënë koalicion me ata që i përshtaten programit të AKR-së dhe që janë më të përafërt me AKR-në. ” ka thënë Pacolli. .