Pamje nga aksioni i Njësisë Speciale në veri

Mëngjesin e sotëm ka nisur një aksion i Njësive Speciale të Kosovës në veri.

Cak kishin qenë barnatoret dhe disa dyqane të tjera, lidhur me banderolat serbe.

Menjëherë kanë nisur protestat e serbëve, të cilët kanë hedhur edhe gazlotsjellës.

No description available.
No description available.
No description available.
No description available.