Pamje para dhe pas shpërthimit në Bejrut

Shpërthimi në depon portale në Beirut dërgoi valë shkatërruese rreth kryeqytetit Libanez, duke shkatërruar ndërtesat bregdetare dhe duke shkaktuar shkatërrim të gjerë.

Të paktën 137 njerëz vdiqën dhe rreth pesëmijë të tjerë u plagosën.

Imazhet satelitore dhe ajrore tregojnë shtrirjen e dëmtimit fizik të një qyteti të mësuar me skena të tilla më shumë si rezultat i luftërave, se sa aksidenteve.

 

Tags: ,